Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Love & Suicide Death Club



Όταν πέφτει το σκοτάδι είναι μια παράξενη ώρα, κάποιες φορές όμως, που μέλλει να τις θυμόμαστε για πάντα, είναι και η μεγάλη ώρα, αυτή που όλοι μας έχουμε περπατήσει πάνω σε σπασμένα γυαλιά, που έχουμε κρυφοκοιτάξει φοβισμένοι την άλλη, την λάθος πλευρά, τότε που έχουμε δαγκώσει τη σφαίρα και η μεταλλική όξινη γεύση της ανακατεμένη με αυτή του αλκοόλ μας ακολουθεί σαν πιστό σκυλί, μας αναστατώνει, μας στοιχειώνει, και για μια ζωή σιγά σιγά μας σκοτώνει.
Αυτή η σφαίρα λοιπόν, που έχει γραμμένο το όνομά σου, βρίσκεται κάπου χωμένη, ξεχασμένη μα σίγουρη ότι η στιγμή που θα βρεθεί ανάμεσα στα δόντια σου αργά ή γρήγορα θα έρθει.
Και είναι και κάτι τραγούδια που κι αν δεν είναι έτσι, δε σε νοιάζει, αφού εσύ είσαι το ίδιο σίγουρος όσο και η σφαίρα, τόσο σίγουρος ώστε να τραβήξεις από είκοσι στην εικοσιμία, ότι γράφουν το όνομά σου, και είναι απλά θέμα χρόνου κάποιοι να τα ανακαλύψουν μέσα στα ρημάδια, τα απομεινάρια της ζωής και να τα τραγουδήσουν…όταν πέφτει το σκοτάδι... κάτι τραγούδια σαν το Only Love.
Τώρα αν αυτοί οι κάποιοι, είναι μια μπάντα που τη σκάρωσαν μερικοί φίλοι –της λάθος πάντα πλευράς- ex-Dustbowl και νυν Dark Rags, ε λοιπόν τότε γέρο μου…πιάσε την μπουκάλα…και θυμήσου: 

Bite on the bullet, old man, and don't let them think you're afraid. 

Περισσότερα λίαν –ελπίζω- προσεχώς, όταν βγει με το καλό ο δίσκος…τις επόμενες όμως μέρες, για την ακρίβεια στις 17 του Ιούνη, οι Αθηναίοι μπορείτε να τους δείτε support στη συναυλία του King Dude.